Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Modalităţi de asistenţă medicală

Se practică următoarele modalităţi de asistenţă medicală:
1. Tratament în baza biletelor sanatoriale de tip stationar pentru 18 zile (include cazare în salon de 2 persoane cu toate comodităţile, alimentare dietetică de 3 ori în zi tip cafenea, testările de diagnostic, consultaţiile medicilor specialişti, tratament complex de recuperare).
2. Tratament în baza biletelor sanatoriale de tip ambulator pentru 18 zile (include testările de diagnostic, consultaţiile medicilor specialişti, tratament complex de recuperare.)
3. Tratament în baza preiscurantului de preţuri în vigoare – pacientul poate procura selectiv un număr anumit de proceduri, la indicatia medicului consultant.

4. Se efectuează diagnostic în laboratorul clinic, biochimic şi imunologic, cu oferirea rezultatelor investigaţiilor în aceiaşi zi, ecografia cordului, a organelor interne şi superficiale, electrocardiografia şi spirografia computerizată, dopplerografia vaselor etc.
În acest scop vă facem o invitaţie pentru a Vă prezenta posibilităţie unicale ale întreprinderii noastre în aplicarea tratamentului de recuperare.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Copyright by www.sanatoriul-constructorul.md 2018. Toate drepturile rezervate.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.