Recenzii

Home / Recenzii

Nu știam că unele servicii medicale pot fi obținute la sanatoriul Constructorul. Nu trebuie să așteptați săptămâni până când veți obține o ecografie. Și prețurile de aici sunt mai mici decât în ​​centrele medicale. Iar atitudinea este foarte bună. Recomand acest sanatoriu tuturor.

Maria Pinzar

profesor

Am fost plăcut surprins de calitatea serviciilor medicale de la SPB Constructorul ÎS. În munca mea, trebuie să fiu în permanență la Chișinău. În fiecare dimineață am sosit calm pentru proceduri de recuperare și apoi am mers cu calm la serviciu. Personalul sanatorului este atent și prietenos. Mulțumiri!

Nikolay Bondarenko

antreprenor

Multe mulțumiri medicilor sanatoriului pentru atitudinea lor atentă și sensibilă. După ce am fost într-un sanatoriu, m-am simțit cu 10 ani mai tânără! Vreau să menționez și mâncarea foarte gustoasă din sala de mese a sanatoriului.

Gheorghe Ceban

pensionar

Foarte bun sanatoriu. Un sanatoriu într-o locație excelentă. Personalul este foarte politicos, primitor și primitor. Acest lucru se aplică tuturor, fără excepție. Mulțumesc tuturor celor care lucrează acolo. Sperăm să ajungem din nou la tine.

Ludmila N

Proiectare